Over Oliebollenkoerier.nl

De oliebollenkoerier is ontstaan vanuit de vraag van de markt naar een originele maar toepasselijke eindejaarsattentie. Wij zijn in eerste instantie begonnen met het verzorgen van oliebol- en appelbeignetpakketten als eindejaarsattentie. Tot onze eigen verbazing was de vraag nog groter dan verwacht. Inmiddels zijn wij ruim 15 jaar actief met de oliebollenkoerier en hebben wij ons op alle vlakken geprofessionaliseerd. Met succes want het aantal klanten dat graag van onze diensten gebruik maakt, blijft ieder jaar groeien. Het assortiment is in de loop der jaren uitgebreid met allerlei andere lekkernijen als kerststollen, amandelletters, speculaasstaven, chocoladeletters, kerstkransen. Snelle levering is geen probleem, want ‘s avonds besteld is de volgende dag geleverd. Wij leveren altijd een vers en hoogwaardig banketbakkers product. Als leverancier van eindejaars banketbakkersproducten bedienen wij zowel grote als midden en kleine bedrijven. Maar ook de particulier kan bij ons terecht.

Ons doel is altijd om de klant een eindproduct te leveren conform zijn specifieke wens. Wij hechten dan ook heel veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij luisteren graag naar onze klanten en bieden passende oplossingen aan betreffende personalisatie van de pakketten, levering en product. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij onze speerpunten.

Wenst u nog verdere informatie of heeft u vragen? Wij staan van 8.00 uur tot 20.00 uur graag telefonisch en per mail voor u klaar.

Jeffrey en Peter met een schaal vol oliebollen van Oliebollenkoerier
Oliebollenkoerier bezorgd in een feestelijke doos op ieder gewenst adres in heel Nederland